Vad hände sen?

När man jobbar inom media så hr man ändå hyfsat bra koll,det tycker jag faktiskt! Man vet på ett UNGEFÄR vad folk har för sig och vad de ska göra i framtiden och sånt, när man rör sig i samma kretsar, går på samma events och annat skoj så pratar man liksom och det är spännande att höra vad folk har för sig!

Men om det är några jag absolut INTE har någon koll på så är det ”idolerna” har för sig… alltså vinnarna i musikprogrammet Idol. De är med i programmet, visar upp sin talang, vinner och får en hitlåt + ett skivkontrakt. Oftast är den som vinner rejält talangfull så det är liksom så himla kul att se dem vinna och få göra det dem älskar….men…det känns bara som att de försvinner sen? Nu vet jag inte om det är självvalt eller så men det är klart man undrar vad det blir av dem.

Typ som när Jay Smith vann och jag tyckte det var så himla coolt just för att han ser ut som den typiska idolen och har en riktigt speciell och fin röst. Dessutom gillar jag verkligen ”Dreaming People” som låt och jag brukar lyssna på den ofta! Jag undrar dock lite vad som hänt med honom idag? Undrar om han gör musik eller vad det är som händer liksom, om han inte gör musik mer tycker jag att det är synd, det verkade som att det var hans största dröm och dessutom tycker jag att han hade en unik talang…synd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *