LAST ONE – I PROMISE!

jag lovar att efter detta inte gå på stan eller shoppa mer på nätet på en hel månad. Jag lovar! Jag har för mycket grejer jag vet men jag älskar att shoppa och när det är iskall vinter så handlar jag knappt någonting så jag passar på nu när det är höst och man fortfarande kan ha fina outfits! Forgive me please..

Och anledningen till att det blir så mycket väskor och skor är bara för att jag älskar dem, när jag inte använder dem får de stå som prydnader i mitt rum så jag ser de som inredning också! Hittade en grym sida som säljer hur mycket snygga märkesgrejer som helst och bestämde mig för att klicka hem en Alexander Wang väska som jag dööör för!

Visar er när den kommer hem, ni kommer dö! från Brandsinfashion.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *