Den Ssta Dokusåpan!

Fick två bilder skickade av mina fina vän Meral från inspelningen av Den Sista Dokusåpan som är över! Kommer ihåg vilket brutalt schema vi hade: Vaknade vid sju och körde oftast på med scenerna ända tills kvällen! Ett tag bodde vi ju i sommarstugor på hemlig plats i sverige! Men snacka om att det var ett minne för livet. Jobbade med ett grymt team av människor och ett manus som seriöst fick mig att gapskratta många gånger! Sen så var det kul att lära känna alla människor också Fick en mkt djupare kontakt med många som jag bara träffat enstaka gånger och vissa som jag inte träffat alls!

Till exempel Simon Danielsson som vann Big Brother, så himla fin kille! Kommer ihåg när jag hade gjort illa handen och hade fått värsta stickorna och vägrade ta ut dem för att jag var rädd att det skulle göra ont och Simon tvingade mig att låta honom ta ut dem! Och det var liksom ingen ide att försöka rycka undan handen när han väl fått tag på den haha! Men det blev bättre direkt! Hade säkert åkt på en infektion om han inte tagit ut stickorna…Hände massa sånna grejer och jag är så himla glad över att jag fick testa på detta! Sen har det ju varit en dröm sedan barnsben att få testa på skådespel, får se om det blir mer av den varan i framtiden


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *