Genierna spekulerar

ibland händer det ska ni veta! Att jag faktiskt får lära ut ett och annat till mina vänner sällan dock med tanke på att jag inte alltid är den vassaste kniven i lådan haha!

Bilden är tagen från en lunch jag var på för ett tag sedan för en spännande app som finns på marknaden! Tycker sånt är jätteintressant faktiskt, att gå på sånna grejer som företag håller i och höra om deras visioner, strategier och mål! Det motiverar mig till mina framtida projekt och det blir som ett ge och ta av kunskap i det rummet! Det är så jag tänkt att mina föreläsningar ska vara (som jag kommer börja med nästa år) så det ger mig ännu mer idéer när jag går på sådant som företag har! Denna lunch var även lite som en marknadsundersökning där de ville ha ”expert tips” från oss som bloggar och håller på mycket med sociala medier, väldigt smart På bilden är jag inne och särskådar deras hemsida för att ge feedback, alla satt med sina mobiler men jag tycker om att göra saker helhjärtat så släpade mkmed mig datorn haha! sån nörd…Träffade många ur finest familjen där också, bästa!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *