Im a waterwörld bitch!

0 sekunder haha!

Honestly, jag är så otroligt stolt över mig själv att jag äntligen ställde upp i en gameshow och gav det mitt allt! Har fått så många förfrågningar om att göra sånna program att jag äntligen bara kände att jag kan göra det för en gångs skull! Men tackade nej till wipeout direkt när de frågade på grund av mina upplevelser här på Waterwörld haha! Men jag hade trots allt roligt under denna inspelning. Fick hänga med mina fina vänner såsom Vanita (som jag tävlade mot) och Eva Nazemson som är programledare. Dessutom träffade jag de andra lagledarna också som jag kände, we had fun!

Jag är en erfarenhet rikare och otroligt stolt över mig själv ska ni veta! Det här var något av det tuffaste jag någonsin gjort i hela mitt liv och jag är grymt nöjd med min insats wuhuu! So fashion and so Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *