Beroende av nätshopping?

på tal om fakturor och sånt vuxet, satt och kollade igenom vad fanken jag lägger mina pengar på och det visade sig att….asså jag kan inte skriva ut några siffror men jag har spenderat alldeles för mkt pengar på att ”klicka hem” grejer på nätet under det här året, bara för att typ…visa upp dem i bloggen? illa! Men det är ju så himla kul att få hem paket…eller avier! och så kan man shopa i mjukisbyxor när man vill liksom! Ska bli lite mindre sånt nu iaf…

Något som faktiskt är fashion är att eftersom att det finns MASSA nätbutiker så presser dem sina priser mer på webben än i butikerna, till exempel klickade jag hem ett par skitsnygga piketröjor från Hackett  som jag älskar! De är preppy, snygga och varma Dessutom är de billigare än i butik så jag kunde köpa två stycken utan att tveka en sekund love them! Funderar även på att klicka hem en jacka till vintern!

Köpta HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *