Fixat!

Nu känner jag mig som en ny människa! Behövdes en låååång dusch och så var jag på topp igen! so paris style!

Har hunnit med allt jag ville göra idag förrutom en powerwalk som jag bara inte hann med! för försöka ta det i veckan? gaah har blivit så dålig med ”träningen” och det börjar typ synas….jaja! man lever bara en gång och jag älskar att äta! no one can take that away from me! Har stökat lite med mina fakturor och sånt nu och valt kläder inför SVT inspelningen imorgon….det är ju ett nyårsprogram vi ska spela in så jag fick typ värsta ångesten för vad jag skulle ha på mig?! Har inte ens tänkt på det till det ”riktiga” nyåret men det blev bra ändå! Lite annorlunda, funky och så jag är ju sån! Visar bild på min outfit imorgon så ni får se, tror ni kommer gilla den!

Efter den inspelningen ska jag nog till ”Dansens Hus” och kolla på Svansjön! I thiiiiink, det skulle vara roligt men vet inte riktigt om jag hinner, har mkt att fixa denna vecka, but oh well! We will se helt enkelt!

Gjorde precis om mig själv till en oljemålning i Thumba haha! grymmaste appen typ?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *