fjortispose i spegeln FTW!

vägrar be folk fotografera mig hela tiden så det fick bli en gammal hederlig posebild i spegeln! so fashion!

Har haft en liten ”jobbdag” och tagit tag i allt som har med bloggen att göra! svarat på mail och planerat inför kommande projekt! Spännande, spännande! Ser även ut som att jag kommer köpa en ny laptop denna månad så skoj…den här gången tänker jag köra på en kvalitetsdator, kosta vad den kosta vill! minst 10 000 kronor tänker jag mig…det är liksom ett intstrument jag använder dagligen, dels till jobb men även till roliga saker såsom att hyra filmer och sånt! superfun!

Har skrivit lite på mitt inslag till Kaka på kaka och nu håller jag på med lite annat man märker att folk börjat komma igång efter helgen när mailen bara väller in! Men jag ser till att svara på allt im a lean mean e-mailing machine!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *