Nyår i Paris?

Jisses vad det här året ha gått fort! helt sjukt egentligen….men det har verkligen varit grymt! Insåg det nu när jag satt och läste igenom manus inför ”kaka på kaka” inspelningen jag har imorgon, man blir nästan lite nostalgisk när man tittar tillbaka på året som gått! Jag blir det faktiskt, fast jag är ju en dramaqueen!

Alla inspelningar, program som gått, skrivandet av ”Daniels kokbok”, releasen av boken! Så sjukt spännande år…och jag ser fram emot nästa år med spänning! Dock sitter jag och funderar lite på vad som faktiskt händer på nyår? Vi var inne på att fira in det nya året med massa SPA behandlingar och då vara på en lyxig anläggning i ett par dagar…men nu börjar vi tänka att vi kanske ska dra utomlands? SKulle vara kul om det blev av….kanske Paris (helt sjukt att jag aldrig varit där!) eller Venedig?…vore så jäkla spontant av mig att dra iväg utomlands på självaste nyår ju så det skulle va kul om det blev så! Ska prata vidare med tjejerna ikväll så får vi se jippieee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *