Kvällsmys :)

Jag och pappa har stökat i köket typ hela kvällen!? Its a mess haha! men pappa diskar så det känns bra såklart hade jag någon ursäkt som gjorde att jag slapp, men sitter nu framför datorn med tandborsten i munnen och funderar på om det inte är dags att lägga sig snart?

Det blev lussebullar, för inte fasen får vi glömma bort att julen snart är här? och herr Paris har inte köpt en enda julklapp än…jag är för bra, jag vet. Måste ta tag i det! Kan inte gå runt o köpa grejer till mig själv hela tiden, efter att jag köpt en ny dator blir det INGET till mig själv på ett bra tag….lovar!

Tillbaka till lussebullarna, jag älskar dem! Har redan ätit tre stycken och ska packa ner ett par att ha med mig i väskan imorgon, ska ju upp sååå tidigt och medverka i Vakna med The Voice och sen är dagen igång därifrån! Ska även på två events imorgon så det kan vara bra att ha någonting att äta när man springer mellan mingelpartyn kanske? haha! nåt sånt…bullar är typ det bästa jag vet!

Ska sova nu, imorrn blir det vakna med the voice suuuuperearly! wuhuu! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *