Thats a wrap!

Puuuh! Är helt slut i bollen ska ni veta! klev precis ut ur taxin och landade här hemma, sitter och försöker hetschilla, ni vet sitter framför TVn med datorn i knät, middagen framför mig och ska blogga! ”känn lugnet” – jo tjena!

Har dock haft en riktig toppendag tillsammans med Kaka på Kaka, vilket härligt gäng dem är! Verkligen. Hade så jäkla kul…precis som sist! och idag filmade vi nyårsprogrammet så det var som en liten fest i studion! så himla kul…ser fram emot att det ska sändas, en så mysig show. Ni kommer kunna fira nyår med mig, Julia och Kakan! och lite andra gäster också Happy new year bitches! Nu ska jag fortsätta slänga i mig middagen, sen ska jag och pappa baka lussebullar jag vet att jag är mobbad, men jag älskar att göra det! Dessutom tror jag att pappa insett att jag snart kommer flytta ut för helt plötsligt vill han hänga massa haha! Aaaw papi!

Två bilder från den roliga inspelningen med ”Kaka på Kaka”! so Paris style!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *