Jag har inga nyårslöften för jag bryter dem alltid

Inget godis? Gå ner i vikt? gå upp i vikt? sluta gå på dyra behandlingar? No more shopping?

Samma visa varje år faktiskt, jag försöker alltid komma på aaaaasgrymma löften som jag alltid bryter och får dåligt samvete för…så i år har jag inte ett enda löfte som jag tänker leva efter och få ångest för när jag bryter. Bara köra på som jag gjort so far och hoppas på det bästa. För jag lär mig varje dag, av allt och alla människor jag möter. Inte av att få ångest för att jag brutit ett löfte. Men jag ska fortsätta le mot livet..har kommit på att det blir lite som en spegel-effekt. Smile and life smiles back..

Okej jag kaaanske ska sluta äta på kinabuffén så ofta? NOOOOT haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *