Ny hälsokost från plushälsa.se!

Oppaaa! Känner mig redan lite piggare, brukar alltid beställa in lite extra nyttigheter på vintern för att man har så lätt att bli hängig då! Det beror på bristen på ljus och sånt…då är det viktigt att få i sig alla vitaminer och mineraler man behöver! På nätet är det dessutom billigare än i butik och om man vet vad man ska ha är det bara att beställa där! Så länge man beställer från pålitliga och bra sidor med märken som inte är skumma utnan sånna som finns i vanliga butiker med!

Körde på torkade tranbär och mangoskivor som är proppade med c-vitaminer och fibrer. Bovete crunch och lakrits från Renee Voltaire och ett superbra vitaminpulver man kan blanda i smoothies! sååå najs! Och världens gulligaste sak hände när jag öppnade paketet, en handskriven lapp från de som äger hemsidan som skrev att de sett mig på The Voice och tycker jag verkar vara en härlig person, blev faktiskt rejält rörd av det och tycker det var så fint av dem! Tack för det, fina plushalsa.se är sjukt nöjd och kommer såklart att beställa från dem igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *