Beställt en ny parfym :)

Marc Jacobs är en av mina absoluta favvo parfymörer och jag har för vana att missbruka hans parfymer på löpande band. Har haft de flesta och kommer ihåg första gången NK köpte in ett parti och ingen ens gick nära MJ hyllorna förrutom jag, älskade varenda en! Nu har han kommit med en helt ny doft som heter Oh Lola som luktar ljuvligt, L J U V L I G T. Den är så fräsch och flörtig att man känner sig söt när man har på sig den!

Hittade en hemsida som hade REA på den och fick den till ett riktigt fyndpris, det är riktigt få förunnat för MJ parfymer reas nästan aldrig, det behövs inte för dem går åt ändå! Bra då att man har ögonen öppna på webben, klickade hem en 30 mls flaska direkt! Nu räknar jag dagarna tills den kommer hem, hittade den HÄR och fick gratis frakt på köpet, win!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *