Grym kväll!

Har haft en grym kväll med gott sällskap hemma hos fantastiska Lina i täby! Hon bor så otroligt coolt med massa rosa, glitter och fluff och jag blev helt energisk av att gå in i hennes lägenhet, den är ett lyckopiller – precis som Lina själv! Åkte dock vilse på väg till Täby…två gånger och min mobil höll på att dö mitt ute i ingenstans så jag fick lite halvt panik men till slut löste sig allt och jag kom fram! Dock dog min mobil på vägen hem men då åkte jag bil så whatever!

det bjöds på cupcakes, massa amerikanska läsker och godis i stora lass! Och hemlagade pizzor, så himla najs och Lina är verkligen en av de gulligaste människorna jag känner. Är som på små rosa moln just nu! tack för en fin kväll bästa Lina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *