torsdag!

Snart är det nyåååååår! Sååå glad! Jag ser verkligen fram emot att påbörja ett nytt år med allt vad det innebär, även om jag verkligen har älskat det år som varit! Har stora förhoppningar inför nästa år…det är ju bland annat då jag gör skådespelardebut i Den Sista Dokusåpan på TV6! Det är hur stort som helst för mig…längtar tills ni får se det!

Sov dåligt inatt, dont know why, var uppe i varv när jag kom hem, måste vara alla rosa cupcakes och läsken jag drack hemma hos Lina…hon är verkligen en underbar tjej, ett riktigt lyckopiller och hennes lägenhet är det coolaste jag någonsin har sett. Så vill jag bo när jag flyttar! Det känns som att sorgsamhet inte existerar i hennes värld…grymt! Efter det mysiga hänget gick de andra ut och jag åkte hem, ville inte gå ut så här tätt inpå nyårsafton, gjorde det förra året och blev sjuk! Var så himla förkyld på förra nyår så det vill jag inte göra om! Åkte hem och la ansiktsmask istället och sen blev det bingen! Nu ska jag smutta lite aloe vera dryck och kolla Oprah Winfrey, sen ska jag möta upp min vän Sandra som är besök från Borås! oppaa!

Bilder från igår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *