Trött i fötterna!

Jäklar vilket spring det har varit idag, men supertrevligt såklart! Mötte upp mina fina vän Sandra som hade varit ute och rockat stureplan igår inne på Apple butiken faktiskt! Hon kom förbi eftersom att det tog forever för mig att bestämma mig för vilken dator jag skulle ha…kommer inte bli nån tekniker av mig i framtiden i think? Vi har inte setts på ett tag för att hon numera bor i Borås där hon pluggar men nu är hon hemma och vi har återförenats haha!

Vi gick såklart till en kinabuffe där vi parkerade oss själva i ett par timmar och åt god mat och pratade.och pratade. och praaaatade….Sandra är faktiskt en av mina absolut äldsta vänner, hon kände mig när jag använde sunsilk leave in cream i håret och sprang runt i ballongshorts och rakade ben i maj i skolan…herregud, och TROTS allt det är vi vänner än idag. Thats friendship!

Såhär har jag sett ut idag, kände inte för att klä upp mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *