Ett sant pulver

Ni vet ju att jag älskar att göra smoothis och olika drycker som jag vet är bra för mig! Särskilt på vintern när det är lätt att bli hängig och trött utan alla vitaminer och sånt som man bör få i sig! Så på vintern är jag extra noga…jag beställde hemma en del hälsokost i förra veckan och har redan börjat med dem och märkt av en skillnad! Så grymt!

Fiberlakritsen är slut, mangon med men det som jag lever på just nu är smoothies gjorda på ett acai pulver som jag köpte! Acai är sånna där superbär som är fulla av antioxidanter och vitaminer som kickar igång kroppen på bästa sätt! Brukar blanda en smoothis på hallon, en matsked acaipulver och yoghurt, hur gott som helst och man känner sig piggare direkt! Oppaaa! Beställde den ifrån plushalsa.se tillsammans med den andra hälsokosten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *