Family matters

Jag bloggar inte om min familj även om de betyder väldigt mycket för mig. Jag spenderar mycket tid med dem och de är viktiga för mig! Men jag visar aldrig upp bilder på mina syskon eller så i min blogg och det är för att de faktiskt inte valt att vara mina syskon och tvingas bli fotade hela tiden. Lägger dock upp bilder på mamma ibland för hon har inget emot att bli igenkänd, eller har iaf ”vant sig” en del med tanke på att vi slogs sida vid sida i Ung & bortskämd! Dock var mycekt tveksam till att ställa upp där me gjorde det för min skull…jag trodde verkligen på konceptet och ville vara med, utan föräldrars medverkan gick det inte så hon ställde upp!

Mina brorsor är dock riktig grymma…det är fyra respektiva åtta år mellan oss och jag är minstingen! Vi har alla valt helt olika vägar i livet och är olika till sättet. Mina ena brorsa är superatletisk och spelar innebandy och min andra är politiskt aktiv och brinner för samhällsfrågor, mycket inspirerande! Så oavsett om de syns här eller inte är de i allra högsta grad en del av mitt liv och jag är stolt över dem. So fashion and so Paris style!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *