Hade gärna dansat in det nya året i dessa…

Skor, skor, skor! Känns som att ordet på allas läppar till nyår är skor! Tjejerna tävlar i den som kan ha högast klackar i alla möjliga bisarra Lady Gaga former och killarna väljer mellan lackat och spetsigt! Jag gillar ju att put my own spin on things…and I dont wanna look like everyone else! I wanna sparkle like the star I am bitches, I do! Och jag har kikat runt lite på nätet och jag önskar verkligen att jag hade sett dessa bilder innan för jag har fått en sån sjuk inspirationskick av att kolla på dessa bilder! Sjukt!

Glittriga sneakers i guld/silver med stora och mindre stenar på…så sjukt jäkla snyggt och jag bara tänker hur snyggt de här hade suttit på Daniel Paris fötter! Hade dansat hela natten utan att bli trött..jag lovar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *