I look at old photos and its like what the hell

Herregud…ibland kan jag fastna och sitta och titta på gamla bilder jag har på kameran och tänka tillbaka….på gamla tider. Jag har verkligen rockat olika looks genom åren och särskilt för ett par år sedan…I had no idea what the hell I was doing! Men jag kommer ihåg att jag var lycklig…så jävla lycklig. Kunde vara osäker ibland men det hör till att växa uppom jag bara kunde gå tillbaka i tiden skulle jag boota mig själv, titta mig själv i spegeln och stolt utbrista JAG ÄR DANIEL PARIS! för det var jag, även då..det är inte bara något fake ”artist namn” jag kom på bara för att jag böjade synas i media som alla andra. Its the real deal bitches! Och precis som min inspiration Paris Hilton har jag alltid gillar att förändra mitt utseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *