Jag var fan före Ciara!

En annan positiv grej med att kolla igenom gamla bilder är att man inser att trender verkligen kommer och går…och som ni vet har jag alltid sagt att jag inte följer trender, jag sätter dem! Alltid gjort och kommer alltid göra! Jag minns till exempel att jag var den första killen som hade hårband i stockholm faktiskt…det sa tillochmed säljarna på Topman till mig, att dem satte hårband på sina provdockor efter att de sett mig ha en i butiken. Rätt coolt att precis VARENDA liten fjortisboi eller fashionisto gick runt med den bara några månader efter…tufft!

Men att jag inspirerar internationella kändisar är faktiskt något jag inte räknat med…på riktigt. Ser här på en bild med mig och min vän Nadja att jag var först med att raka av halva mitt hår! Kommer ihågp vilka skriverier det blev och att MTV gjorde världens jävla grej över att hon gjorde det…och jag kommer ihåg att det faktikt var lite av en ”snackis” bland mina vänner också när jag hade gjort det. Himla roligt..dock blir man lite purken. jag var faktiskt före Ciara OCH alla stureplansbrudar med denna trend. So fashion and so paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *