Juste!

Visste ni att jag faktiskt träffat Hot Challe Rae?! Bandet som gjorde låten ”tonight tonight” och som är sååå coola! Jag hörde dem på radion för ett tag sedan när jag åkte bil med mamma och pappa och blev helt besatt av den! Jag ba ”vilka är de här killarna?!” så kollade jag upp det och pumpade deras låt dygnet runt här hemma i typ en vecka, bloggade om låten och så kontaktade deras skivbolag i Sverige mig och sa att bandet ville träffa mig! hur sjukt som helst egentligen…

Så jag drog dit på en privat spelning med min vän Marie och lyssnade på dem, efteråt fick vi träffa bandet som tackade så mkt för mitt stöd och det visade det sig även att de hade gjort en videohälsning till mig! Så himla gulligt…tog med mig hälsningen och visade upp den i Vakna med The Voice, ganska coolt att just jag får en en personlig hälsning från ett sånt band…snacka om att jag blev glad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *