Min nyårs outfit!

Idag har jag en rolig nyårsafton att se fram emot känner jag Ska snart bege mig hem till en vän för att käka middag tillsammans med henne + bästis! Sen ska jag iväg till hamburger börs på PACHA party där jag och några fina vänner har bord tillsammans och sen får vi helt enkelt se vad som händer! Tror jag kommer vara kvar på Pacha rätt länge faktiskt…verkar vara kul men sen så är det några andra vänner som viskar något om lokalfest på östermalm? Låter nästan som att ett besök där är givet för Daniel Paris…men får se!

Idag ska jag ha på mig min ”seglar kavaj” och en tischa från FreddieG under, matchar den med svarta jeans och grova kängor…till det ska jag ha min egendesignade Daniel Paris klocka från Fewsome! Känner mig riktigt nöjd med min outfit faktiskt, lagom uppklädd och jag kommer känna mig super bekväm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *