Nu ska det bli ändring!

God morgon! (hatar att börja mina inlägg så…haha!) har vart vaken ett tag men först nu jag bloggar sååå…ni fattar!

Jag har kommit på att jag ska starta på ny kula, and I love it. Ska börja bli nyttigare och duktigare! Hälsosammare liksom….sen är jag faktiskt inte farligt ohälsosam, jag äter nyttigt och älskar frukt och grönt men äter liiiite för mycket socker för mitt eget bästa kan jag känna! Det har inget med vikten eller så utan mer att jag kan bli så himla…trött från ingenstans och jag vet att det är på grund av alla sötsaker! Det är liksom inte ”normalt” att jag är suuuuupertrött vid klockan 5 fast jag sitter på ett möte eller har annat viktigt att göra och känner mig trött! I dont like that…så jag ska göra en 7 dagars detox starting today och det ska bli väldigt spännande, började idag faktiskt! Ska ”avgifta” mig själv lite frå nallt socker och vara nyttig! Dricka massa vatten, juicer och sådant samtidigt som jag ska försöka hålla mig borta från det mest onyttiga, kommer såklart fortfarande att unna mig och sånt men ni fattar! Det är ingen diet, det är bara en liten kick-start!

En fanbild jag tog för några veckor sedan med två fina tjejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *