Wow detta var typ två år sedan

Hittade en såååå gammal bild som togs på Gröna Lund för typ…två år sedan? sjukt vad tiden gåååååår, får typ panik när jag tänker på det! Det här var verkligen länge sen men jag minns det ändå som att det vore igår! Sprang runt på Gröna Lund även fast jag verkligen inte åkert något whatsoever, jag går dit för sockervadden typ! och för att stämningen är så glad på Gröna Lund…men jag är rädd för att åka grejer. Karolina åkte dock saker…stackarna fick typ åka själv för att jag och Paulina var så fega och typ ville…äta istället? gud…haha!

Kommer ihåg att vi hade spelat massa spel också, jag vann en sån där liten Pokemon som jag gick runt med hela dagen, han ville vara med på bilden som ni ser hehe har faktiskt kvar den här hemma…sjukt att den hängt med i två år. Vill verkligen ha sommar när jag ser den här bilden, på riktigt! Miss those days!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *