LA VIDA LOCASH

Blev precis klar på ett spännande möte med produktionsbolag angående ett tv-program som jag ska få ett fast inslag i, nämligen kaka på kaka! Så himla roligt att få ansluta till det talangfulla teamet och fina Kakan och Julia som gör ett toppenjobb med sin show.

Var ju med där som gäst en gång och så kom jag tillbaka till nyårsprogrammet för att vi kom överens så bra och hade så kul ihop! Nu ska jag vara med i alla avsnitt, ett eget Daniel Paris inslag! Som alltså kommer att sändas på SVT1 men även på svtplay, så himla kul! Idag hade vi lite som ett manusmöte där vi skissade på lite olika idéer och sådant, kul när kreativiteten flödar! Dessutom är det riktigt bra gäster denna säsong, detta ska bli roligt!

….och såhär ser jag ut idag! oppaa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *