Lite nätshopping förgyller morgonen!

Har lite tid mellan mitt lunchmöte och min lilla frukost så passade på att svara på mail och internetshoppa lite! Är typ min nya drog, vi gick lite i butiker igår men efter typ två butiker fick jag nog och ville gå därifrån! Vad hände liksom….jag brukade kunna gå i butiker i flera timmar utan att ens bli trött. Men det är inte detsamma längre…jag gillar att shoppa på nätet och när grejerna kommer till ens dörr blir man så himla glad, dessutom är det billigare och man kan shoppa i mjukisar!

Klicka nyss hem ett par Uggs HÄR och den här gången körde jag på ett par klassiska beiga, har ju ett par svarta som jag älskar och vill ha ett par klassiska beiga också! so fashion! Passade även på att rocka en burberry halsduk HÄR som jag tänkte ha med min moncler jacka! Älskar burberry, så klassiskt och stilrent! Visar upp grejerna när de kommer, you´re gonna love it bitches!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *