Den ultimata kicken för att hålla hela dagen!

Jag är ju helt såld på hälsokost, det vet ni..just nu detoxar jag och tar massa olika vitaminer och jag har verkligen alltid varit sån! Tycker det är viktigt att ta hand om sig själv och ja..ibland testar jag mig fram men det finns vissa stunder…då jag hittar ett vinnande koncept!

SÅ har det till exempel varit med aloe vera drycken, märkt en sån stor skillnad på kroppen och min hy att jag dricker en om dagen, blev överlycklig när de ville sponsra min bokrelease, då jag släppte min kokbok eftersom att jag faktiskt gillar deras produkt från hjärtat. Dock har jag alltid haft det hrä lilla problemet med att jag kan bli trött mitt på dagen…asså verkligen JÄTTEtrött plötsligt och typ tro att jagk ommer somna…vettefasiken vad det kan bero på men jag driker ju inget kaffe eller så heller så är jag trött…ja då är jag trött. Däför har jag börjat dricka vitamin well FOCUS som faktiskt innehåller en smula koffein så att jag kan hålla mig på en bra nivå istället för att bli en tröttmössa! Kör oftast aloe vera drycken på morgonen och en mot eftermiddagen blir det en FOCUS! Hittils har det funkat grymt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *