mina vänner i wipeout

haha jag dog ju lite precis kan jag berätta, kikade på wipeout winter som min kära vän och motspelerska i ”Den Sista Dokusåpan” – meral var med i ikväll och herreguuuud jag dog! Hon e så jäkla rolig, påminner lite om mig faktiskt, ”jag är rädd för vatten, höjder, ja allt som går att vara rädd för egentligen” haha precis som jag! Enda skillnaden var väl lite att jag tackade nej för att jag verkligen var livrädd, även om det hade varit kul att åka till Argentina och rocka en inspelning tillsammans med Meral, vi har alltid väldigt roligt både on och off camera, har jobbat massa ihop!

Men jag tycker ändå hon var duktig stackarn, man såg hur rädd hon var men bara körde på, detom något är so fashion och so Paris style! Att ge sig fan på något och bara ROCKA. med eller utan sin rädsla, you go girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *