Oppa!

Har vart vaken ett tag och fixat lite smågrejer faktiskt! Gillar att vakna tidigt…believe it or not! så har vart vaken, vart på lektion och lite senare ska jag gå på ett möte! mycklet spännande! har vart en jäkla mass fläng de senaste dagarna men jag gillar det, gillar att ha mkt o göra o gillar att vara upptagen, far och fläng is my middle name liksom! Men jag gillar även att ta det lungt och det är precis det jag ska göra ikväll…typ hyra film eller något! I mjukisbyxor, länge sen jag faktiskt hyrde en fysisk film, allt för många ”myskvällar” slutar med att man sitter på facebook egentligen. Varför bry sig om någon annans liv än sitt eget? jaja..ni fattar haha!

Ska försöka göa klarta lite nu och sen måste jag faktiskt preppa inför mötet, gillar att vara väl förberedd när jag går på möten, viktigt!

Träffade en söt läsare vid namn Linn i fredags och vi rockade en bild på hennes iphone haha! Söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *