Paris Hissar!

Min ögonbehandling på La Clinique på riddargatan 14

Jag var ju och gjorde en ”orbital frame” behandling för att ta bort mina ytliga blodkärl under ögonen och är så himla nöjd! Kan inte göra annat än att hissa denna fantastiska behandling! Det är inte många kliniker som har kompetensen men det har La Clinique tack vare att de har utbildad personal samt läkare som utför deras injektioner….jag gjorde som sagt något som kallas för ”orbital frame” och det är 100 procent smärtfritt och man ser resultat direkt! Dessutom håller det i sig länge…cirka ett halvår. Jag som haft komplex för mina mörka ringar blev av med dem med en enda behandling och på bara några minuter….var inte ett dugg orolig heller. Ett stick och så var det över…dessutom kändes inte sticket alls detta är bland det bästa jag gjort i mitt liv..är så himla nöjd! För att läsa mer om oribtal frame behandlingen kan ni gå in på deras hemsida genom att klicka HÄR


Innan…man ser hur jäkla mörk jag var :/


Direkt efter…lite röd men så himla nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *