Asså…hur ser vi ut?!

En har luvan över huvudet, en annan steker i solglajjer, vintermössan är på och jag tokler som att jag är Miss world Sweden typ? aja…alla är vi olika men jisses va kul vi kommer ha där borta. Första gången i ÅRE för mig faktiskt…aldrig varit där tidigare men har hört mycket bra grejer dock är jag inget fan av kyla egentligen och det är inte so paris style att åka från ”våren” i stockholm till vintern egentligen…men nu är det faktiskt ÅRE vi snackar om, en grym jäkla stad! Dessutom ska vi bo på ett GRYMT hotell som är uberlyxigt med en SPA avdelning som tydligen inte går av för hackor….så ni kan ju tänka er att Daniel Paris är glad….sjukt glad! Och frukostbuffe på hotell är seriöst det bästa jag vet…BÄSTA!

Bilarna åker 09:30 imorgon så det är bara stålsätta sig, några timmar senare är vi framme! woop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *