Har rockat en vild USA middag ;)

Kom precis till Paulina och bestämde att vi skulle rocka en vild USA middag bestående a macaroni & cheese som jag fick i paketet idag….en liten rolig grej sådär…mac & cheese är ju värsta klassikerna i USA som ALLA älskar, vuxna som barn…det gick bra för oss måste jag säga ändå…och hur smakade det? med MASSA peppar och salt blev det faktiskt rätt gott… Massa ost och såklart är det gott med vit pasta haha! Carbs in my heart! Sjukt spännande att ha testat något sånt…nästa gång tänker jag testa cheesecake mixen jag fick…sjukt god ser den ut att vara! Just idag ÄLSKAR jag USA….ska åka dit och köpa på mig allt möjligt de har i matväg…bästa skräpmaten EVER typ…fashion!


Woop!

Multi tasking! haha vad håller jag på med? Pratar med Meral typ…och lagade mat samtidigt, oppppaaaa!

Fick såklart lite hjälp i köket av min fina vän <3

COOKING TIMES!


Ålala man måste ju posea lite o köket oxå hihiihhihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *