Packar inför ÅRE :)

va roligt att ni är så på hugget med ziperall tävlingen i inlägget nedanför,ska bli roligt att kora en vinnare sen, fortsätt tävla wooop!

Imorrn bitti bär det av till ÅRE hela gänget och jag är såååå taggad! Just nu är jag hemma och packar för fullt…tog min stora gucci väska den här gången…den duger verkligen BARA till resor, hade den i stan en gång när jag var på väg hem från Norrköping och alla typ glodde på mig som att jag var värsta turisten haha! Har packat ner lite nödvändigheter, min ziperall bland annat och såklart Aloe Vera drycken! Tror inte den finns i ÅRE liksom? och jag vägrar vara utan den…tog med en för varje dag jag är borta. Sen min necessär, ett par jeans eller två och sen typ nåra tischor?

Känns som att man kommer glida runt i rätt sköna kläder när man väl är där nere, skjortor och sånt hör ju hemma på stureplan bara typ…aja får se, kanske packar ner en ”finskjorta” just in case! woop! Hörs lite senare bitches!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *