Framme på hotellet!

Har typ precis kommit fram och packat upp lite och så där….supåermysiga rum och så jäkla flott hotell, love it! De har ett enormt SPA, gym och massa sånt roligt man kan göra här…kul! Vet inte riktigt vad planen för ikväll är, men vi ska iaf käka middag tillsammans och kanske hitta på något kul efter…

imorrn är det ju tydligen värsta partyt här i ÅRE som jag berättat om tidigare och då vill man ju vara pigg och glad, dessutom vill jag vara uppe tidigt och rocka frukostbuffen…viktigt! Älskar ju hotellfrukost….sen vill jag faktiskt gå på ansiktsbehandling…känner att bilresan gjorde att min hy blev lite kinkig, vill fräscha upp den igen men jag glömde min rakapparat hemma btw…kommer bli sjukt skäggig på den här resan haha!


Chill på rummet…

Våra VIP band som gör att vi har tillgång till massa roliga aktiviteter


The room! lite som en stuga faktiskt…så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *