”Vart finns Daniel Paris Kokbok?”

Namn
2012-02-26, 19:10

Gäst

Hello bitch!
Vill verkligen ha din kokbok! har kollat runt på flera olika hemsidor, men hittar den inte.. Vart kan man köpa den??
Tacksam för svar. Du är verkligen så bäst Daniel Paris, älskar din blogg och din medverkan i Vakna med the voice är ju hur fantastisk som helst, ser det varje torsdag!! Du är verkligen en av mina största förebilder. Puss!

 

Svar: uh uh uuuh! Tack för denna fina kommentar hjärtat! så himla glad blev jag och det är faktiskt en del som frågat mig vart min bok säljs så jag tänkte att jag skulle fyra iväg lite länkar till er på olika hemsidor som har den! Annar säljs den även på de flesta Akademibokahandlar….Den finns på bokus.com och genom att klicka här kan du köpa den direkt! Men skulle du hellre känna att du vill köpa den på CDON kan du göra det genom att klicka HÄR eller varför inte via bokia? då kan du klicka här för at komma dit! nu har ni några länkar iaf let me know om ni vill ha fler! Fashion.


Min lilla bebis! Är så himla stolt över den här boken ska ni veta!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *