Tröttmössa ;)

Chillar på steffis hotellrum medan de andra rockar backen…hon var tydligen ute igår stackarn haha…men jag lyckas alltid tvinga upp dem flesta farbror Paris vettni! Vi ska ut en sväng i ÅRE stad och kolla läget…tror att Douglas ska med också, superkul ju! Det är verkligen som en liten by här och folk är så mysiga och varma….är sugen på att dricka varm choklad och mysa lite senare idag…ikväll ska vi ju käka middag på TOTT hotell sen och så blir det party på klubben sen! Ulala…det ryktas om bord på VIP:en…so fashion!

Åker hem imorgon vid klockan 10 och har en bilresa på 7 timmar att se fram emot och som ni kanske listat ut kommer jag inte kunna medverka i The Voice imorgon som alltid på torsdagar…och det tycker jag såklart är jättetråkigt…Men jag kunde inte säga nej till en skidresa med mina fina vänner.. och vem vet, ni kanske får en glimt av mig i programmet ändå imorgon so fashion and so Paris style!


Slappar lite i min skidjacka från Didriksons! Invigde den på denna resa faktiskt, love it

Camera-shy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *