The end of en era

Pratade med mamma precis som var glad…hon berättade för mig att hon och min pappa äntligen varit och ”skrivit på papprena”….de har nämligen köpt en ny lägenhet. Vilket betyder att vår villa i svenneförorten ska säljas. Herregud…Visserligen förstår jag dem…nu när jag flyttar till egen lägenhet på söder finns det ingenting för mina föräldrar att göra i en stor villa…nu när de bara är två personer.

Inom ett halvår kommer huset att säljas och det är dags för en ny familj att flytta in och skapa minnen och ha ett liv där. Det där huset är verkligen perfekt för alla som vill ge sina barn en idyllisk barndom och jag hoppas att dem kommer att älska huset så som jag har älskat det under alla dessa år. SOM jag har älskat det där huset…det är det enda ställe jag kan kalla för mitt hem och jag har bott där så länge jag kan minnas. Den är en del av mitt liv och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. För evigt. Det känns så otroligt konstigt att det snart inte är vårt längre. Men det är dags att gå vidare både för mig och mamma och pappa. Känns stort…ska fan ta och rista in något litet någonstans i mitt gamla pojkrum….typ D.P was here…haha va kul det hade varit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *