BREAKING NEWS

Daniel Paris gick ut igår? I bet you never thought you would read that…men det stämmer faktiskt, hur torr jag än må vara så gör jag faktikt ibland saker som chockar även mig! Min vän Paulina hade ett event för sin nya singel och jag kände att jag faktiskt inte ville missa det så jag tog tummen ur och gick på hennes event! Träffade bland annat på Tim-Joel som jag inte träffat på sååååå länge! Inte ok…vi pratar alltid om att det inte är ok och så blir det så ändå :/ vi var ju med i samma program för jäääättelänge sen och jag tycker verkligen om honom. Han hade med sig sin flickvän också som var toppengullig, kul!

Drack dock festis och åkte hem ganska tidigt, för att jag skulle upp i ottan och rocka The Voice i vanlig ordning! går verkligen aldrig ut på onsdagar…i take my job very seriously


Två fina bilder på mig och mina ursnygga vänner från igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *