Daniel Paris i Kaka på Kaka

ålala…nyss hemkommen från en vild thaimiddag, tog en älskad thai sallad som jag alltid brukade rocka på ett ställe på hornsgatan…ser nu att dem öppnat en till på söder och blev ÖVERLYCKLIG typ, sååååå god! Efter det har jag bara tagit det lungt, lyssnat på musik och läst bloggar. Himla mysigt, nu städar vi lite hemma paulina och snart är det sängen som gäller! Oppa!

Har även tittat på det senaste avsnittet av Kaka på Kaka på svtplay där superstylisten Jonas Hallberg var gäst denna vecka, cool kille det där! Och eftersom att vi hade en stylist på besök begav jag mig i mitt inslag ut på stan för att spana in stockholmarnas stil…riktigt roligt faktiskt! Om ni vill se hela avsnittet kan ni klicka här (länk) och om ni bara vill se mitt Daniel Paris inslag kan ni kika nedan so fashion and so Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *