Fredagsmys!

Gud va skönt att slappa….det är typ det bästa jag vet! Kom hem till mamma och pappa och satte mig ner och tog tag i massa jobb som jag skjutit upp! Som att stämma av mina fakturor, svara på mail, osa till eventinbjudningar som kommit och hämta ut lite smågrejer, sånt som måste göras helt enkelt, men som såklart är kul!

Åt en god middag med mamma och pappa också och snackade lite…bland annat om min nya lägenhet (!!!) och så kollade vi på Let´s Dance också! Vilket toppengäng de dragit ihop i år…ska verkligen bli roligt att se, beundrar deltagarnas mod och de är verkligen så duktiga! Hejar på Anton Hysén faktiskt men tycker även Camilla Läckberg var sååå duktig! Rös när hon pratade om sina nerver och blev nästan stolt när hon var så himla duktig!

ska strax sussa, ska bli såååå skönt! Ska vakna tidigt imorrn och luncha med ett härligt Finest gäng tidigt, ser fram emot det! ha en fin kväll älsklingar ,vad ni än gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *