Man ba ja det är ganska tidigt nu…

Ni vet när man inte sovit så mycket och typ vaknar upp klockan nio men det känns som att klockan är typ 4 på morgon? så känner jag typ nu…sjukt seg i kolan, groggy typ! Men men, what to do! Igår var en soft kväll och idag fick jag ju egentligen lite ”sovmorgon” om man jämför med när jag kliver upp för The Voice egentligen? får se det från den positiva sidan, har en SJUKT proppad dag idag dock, mycket att hinna med….vilket förklarar det tidiga uppstiget! ska rocka en frukost nu och bege mig till sundbyberg på äventyr! spännande, spännande…Hörs lite senare, ha en fin dag!


På sista bilden ser man att jag äter godis till frukost haha!….vi hade desutom storstädning igår, därför ser det rörigt ut! ska fixa, lovar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *