Nya lördagsnöjet?

God morgon! haha..har vart vaken ett bra tag och ätit frukost, lagt ansiktsmask och sånt…och nu blogga, typiska söndagsbestyr med andra ord!

Ni anar inte hur jäkla mysigt det var igår att bara ta det lungt, filosofera om livet och…baka bullar? nog att jag är duktig i köket men det är verkligen ett jäkla jobb att göra gamla hederliga kanelsnäckor! Men de blev sjuuukt bra, så goda! Gjorde några med mandelmassa också, sjukt skeptisk var jag men de blev toppengoda haha jag dör…en sann tjockis, men men, jag lovar att jag kommer skaffa mig ett liv och bli lite roliga sen när det börjar lacka mot sommar! Tills dess håller jag mig till mysiga helgaktiviteter Så kul att träffa Roza också, var så länge sen vi hängde! Telefon och sånt där är liksom inte samma sak….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *