Homecooked meal!

Hej bloggisen!

Är hemma hos min mamma och pappa och tar det lungt i vanlig ordning, har suttit med bolaget och fixat lite, mailat och så, sånt där jobb som man behöver få klart! Har dessutom varit inne på min bloggmail och svarat på lite mail från er läsare och sånt, försöker ju svara så gott  det bara går men ibland hinner jag bara inte då är det bra med sånna här dagar när jag har lite mindre att göra att sitta där och svara lite. Samma med facebook och instagram, svarar så gott jag kan ska ni veta, tycker ju det är jätteroligt att höra från er!

Har hängt med mamma och lagat ett recept ur min kokbok faktiskt, haha så jäkla sjuk mening egentligen men har börjat vänja mig vid det, gjorde hemmalagade hamburgare som blev sååå goda, hade dock inget bröd hemma så fick bli pompa istället, mumma! Ska hänga lite med mamma och pappa nu innan jag ska bege mig till Berns för en drink med vännerna och sen blir det nog klackarna i taket hoho! haha Daniel Paris ska ut, kors i taket, håll i hatten! Jag är ju typ världens tråkigaste haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *