God morgon bloggen!

Har dock vart vaken ett tag, men har gosat med madicken och sånt, uuuh Hann inte blogga igår innan jag åkte hemifrån igår och sen drog jag faktiskt ut en sväng! Kors i taket liksom, är ju en sjuk torrboll som ni säkert redan vet.

Var bjuden på en fördrink på Berns redan klockan 8 faktiskt, och jisses vad roligt vi hade där! Ska berätta mer om det sen, var lite speciellt! Och sen drog vi vidare en sväng, var bland annat på Magenta där fina Rosie hade en födelsedagsdrink, hade kul där faktiskt och JISSES vad folk det var ute igår, men det är kul såklart! Hängde på White lite också, länge sen faktiskt! Kom inte hem farligt sent heller så det är ett plus, ska ta en dusch nu så hörs vi liiite senare!


En söt bild från igår! Jag och fina Maya, duktiga Maximilan som tagit bilden för stureplan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *