BIK-BOK

Igår var jag värd för ett VIP-event för utvalda kunder i Bik-Bok butiken i kista galleria! De stängde butiken en timme tidigare än vanligt (20:00) och hade bjudit in cirka 70 kunder som fick hänga i butiken ostört! Alla som kom fick goodiebags, något att dricka, lite olika tilltugg och 30% rabatt på allt i butiken om de kände för att köpa något!

Riktigt roligt att få vara en del av detta och det var kul att så många kom! Personalen hade gjort så fint i butiken och var så himla gulliga! Dessutom var goodiebagen grym, fick bland annat en hårprodukt i den som rockar! Tog några extra så jag kan lotta ut till er….tänkte slänga upp en tävling imorrn för er som undrar

…Och måste bara säga, tusen tack för alla fina komplimanger jag fick igår alltså, blev verkligen rörd av alla fina ord från de som kom och tack till Bik-Bok i Kista för allt engagemang och det hårda jobb ni lagt ner! Hade en toppenkväll igår.

Fick lite bilder skickade till mig från fotograf Frida Furberg på fotografia som tog bilder under kvällen, blev sjukt bra bilder!


Choklad, alkoholfri päroncider och popcorn i massor för de som ville ha Jisses vad jag åt!


Alla som kom fick två goodiebags, en av varje! Visar sen vad det var i dom. Massa bra grejer!


Jag hade valt ut lite favoriter som stod ute i butiken, slutade med att jag köpte typ allt haha! Så typiskt mig….


tog bild med alla som ville! här är jag och två söta tjejer

…och hade kramkalas också!

Har många fler bilder som jag kommer lägga upp lite senare wuhuuu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *