Every morning I….

Grejen är att mina morgonritualer är heliga…asså på riktigt, rubbar någon dem blir jag tokig och kan typ inte ha en bra dag känner jag, jag måste till exempel lägga ansiktsmask varje onsdagsmorgon (lermask) annars blir det inte bra, måste lägga fuktmask samma kväll och borstar tänderna varje morgon i minst 5 minuter. Morgon och kväll. Jätteviktigt!

En annan grej jag börjat göra är att jag flossar…med en ny grej från Philips som är som en ”flosser” som pumpar en tunn stråle vatten mellan varje tandrad så att det blir exakt samma effekt som tandtråd, bara sååå mycket fräschare och man får verkligen en tandläkarren mun varje morgon med hjälp av den, tuggumi och sånt spelar ingen roll egentligen, har man saker mellan tänderna får man dålig andedräkt ändå och det vill ju ingen ha! Philips airflosser heter den iaf, love it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *