Har fixat massa roligt åt er idag!

Jag åker ju till Uppsala idag och firar Valborg tillsammans med mina vänner med en grym picknick i solen och kommer inte ha med min dator MEEEEEN ni behöver absolut inte misströsta, har tidsinställt massa roligt till er, bland annat lite tävlingar och sånt så ni har lite och göra medans pappa Paris är borta hehe. En av tävlingarna tänkte jag att vi skulle köra redan nu faktiskt, jag ska ju iväg till Grekland är tanken, tillsammans med Paulina i slutet av Juli (sista veckan) så då tänkte jag att vi skulle ha en tävling kring det! Ska bli sjukt kul att komma iväg…

Bokade ett färdigt kit via Rhodosresia och körde flyget via norwegian, rekomenderas! (tror jag, har ju inte testat än men tror det kan bli bra!) och på deras facebooksida kan ni gå in och tävla om en all inclusive resa, wuhuuu! Då kan vi hänga på Rhodos sen haha! Det enda ni behöver göra är att gå in och dela en bild så har ni chans att vinna, oppa!


Randombild som inte har nåt med inlägget att göra egentligen, blev bara glad av den när jag blev haffad av ett gäng sötnosar i vintras, så fina asså

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *