Nu kan du vinna en goodiebag från eventet!

Jag ska göra det till en grej att ta med mig lite extra goodiebags när jag går på event och sånt, så att jag kan lotta ut till er för det verkar som att ni verkligen uppskattar dessa tävlingar.

Skickade mail till en tjej som vann goodiebag tävlingen som jag hade i veckan och hon skickade tillbaka att det gjorde hela hennes vecka att få ett mail från mig OCH en goodiebag, blev så jäkla rörd av det…vill ju alltid att ni ska vara glada! Och eftersom att ni uppskattar det ska jag försöka, kanske inte roffar åt mig massa påsar på nästa event jag går på direkt men jag kan gott och väl offra min egen goodiebag lite då och då till er om ni vill, ni förtjänar det.

De sköna brudarna i Bik-bok butiken i kista gav mig hela 6 goodiebags att lotta ut till er, det blir alltså tre vinnare för alla som kom fick två goodiebags Lite allt möjligt i dem, nagelgrejer från Depend, Body Shop tygväska, rabattkuponger och en ASGRYM hårprodukt som Hair Cut i Kista sponsrade med, den är som 10 produkter i en, sooo awesome!

Vi kör som vi gjorde i den förra tävlingen, motivera lite kort varför du vill ha den och släng iväg din mailadress i kommentaren så slumpar jag en vinnare i slutet av nästa vecka, ni är grymma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *